Cunosc oameni care de mici voiau să se facă musafiri. Că or fi văzut ei că musafirii o duc cel mai bine, că se plimbă din casă în casă, că mănâncă ce are mai bun omu’ în casă… Alţii voiau să se facă turişti… Jobul zilei: TURIST ŞEF(sau şef la turism sau ministrul turismului). Cu ce se ocupă un turist şef? Cumpără draperii şi jaluzele care să coste cam cât geanta Hermes, bucata; bagă jdemii de mii de mii de euro in tonner de se miră Ciutacu, că nu consumă tipografia INTACT atâta cerneală şi sparge banii din bugetul de austeritate pe reclame, ca ţăranu.Udrea_Barsana_251

Şi când cetăţenii călcaţi pe bătături, se autosesizează supăraţi şi decid că deja e prea de tot, turistul şef reacţionează ca un preşcolar pârâcios, şi spune că prostii au mai făcut şi Nica, Sârbu, Sârbu, şi Orban. Se enervează şi face ca toţi dracii, să o vada lumea la televizor şi în Parlament.

Picture6

Dar cel mai tare se supără pe Ludovic Orban, pe care îl arată cu degetul şi-l acuză că a dat o geantă bucovineană de bani pe o pistă (da, o pistă perversule, adică chestie pe care aterizează avioanele).

Picture7

Însă Orban nu se oftică, calm, şi cu sprijinul a 103 baieţi bine intenţionaţi, adună o comisie de anchetă să o audieze şi să o ancheteze(că asta face o comisie de anchetă) pe divă. Şi îi adună pe cei mai răi şi cei mai crunţi: riders of the apocalypse.

Picture8

…to be continued

Reclame