Intrebare: Ce-i lipsea chelului?

Raspuns: Tichie de margaritar!

Intrebare: Dar lui Sebastian Ghita, ce-i lipsea?

Raspuns: Realitatea. Si nu vreau sa sugerez ca nu iese cu capul din calculator. Doamne fereste sa-l asemuiesc cu vreun zoso milionar. Ii lipsea Realitatea Media, trustul de presa.

Drept urmare, Ghita, a inchiriat trustul de presa de la SOV. Inchiriat a cam mult spus… SG a semnat cu SOV un contract de management pe o perioada de 5 ani prin care se angajeze sa plateasca datoriile realitatii, sa plateasca angajatii si totodata sa investeasca in toti acesti 5 ani 75 de milioane de para. Povestea o stie toata lumea… Eu in schimb sunt nedumerit din doua cauze:

1.  Al cui paravan este Ghita? Cine il asteapta  pe el langa portita sa vina cu bundita? Cum vor fi recuperati acesti 75 de milioane daca nu din afaceri sustinute, impinse de la spate mediatic de unul dintre cele mai puternice trusturi de presa.

2. De ce Basescu, in atacul sau furibund impotriva mogulilor nici macar nu aminteste de Ghita? Pana acum unul dintre punctele centrale ale atacurilor lui, ale atacurilor Elenei sau ale atacurilor intregii clici portocalii  l-a constat Vantu. Au trecut mai ibine de 10 zile de cand Ghita a declarat ca Vantu mai comanda la Realitatea, ca SOV ramane doar ca actionar si ca se vor respecta numai ordinele sale. Basescu, pana acum, nu a scos un cuvant despre noul „mogul”. Sa fie oare Realitatea un cadou pe care Traian Basescu a avut aroganta sa si-l faca de ziua lui, folosindu-l pe tanarul, nepatatul, nesecuristul Ghita ca paravan? Sa fie Basescu  Cleopatra Stratan a lui Sebi Ghita?

Reclame