Citesti un tabloid sau o revista de scandal: reteta ideala pentru a scapa de greata pe care ti-o provoaca majoritatea stirilor politice care impanzesc ziarele si televiziunile de stiri. De exemplu citeam azi CanCan care detine reteta bunei dispozitii. Am sa dau cateva titluri:

„Fondul de ten nu se foloseste in zona ochilor” – Slava Domnului ca am aflat inainte sa fie prea tarziu. Muktumesc Cancan

„La 74 de ani Robert Redford joaca tenis si calareste, datorita nevestei” – sa calaresti la 74 de ani datorita nevestei, e totusi o performanta.

„Impresarul lui Akaichi anunta: E mai bun ca Moraes” – si Leo de la Strehaia a zis ca e mai buna Crudu ca nevasta-sa

„Lucian Viziru vinde poze cu bebelusul sau” – e un progres. Altii de neamu’ lui isi vindeau bebelusul

„Mama lui Ion Dolanescu: Dragos nu era un copil bun! Il supara de multe ori pe tatal lui” – copii, voi sa nu urmati exemplul lui.

„Sorin Tiganu, invins la skandenberg! Perversul de pe Targu Ocna a fost facut praf de Fachirul” – pai normal, a muncit mult sa-si faca antebratul ala, ce era sa se chinuie cu Fachirul sa i-l juleasca?

„Nu mai e blonda. Gina Pistol s-a facut roscata” – si nu stiam eu cine-i fata aia cu parul rosu

„Militari americani prizonieri intr-un club de striptease” – au mers s-au uitat, au pus mana si au uitat sa scoata banu’. Pai vorba aia „radem glumim, futem platim”

„Nutu Camataru i-a dat teroare lui Maharu” – dupa deviza ‘cei din urma vor fi cei dintai’, am lasat la final stirea de prima pagina. Pai cei doi posesori ai unor tatuaje de exceptie(cautati pe google, ca nu puteti rata asa ceva) s-au vazut(s-au placut) intr-un local din Drumul Taberei(probabil la han) si s-au amenintat. Adica mai mult a amenintat Nutu. Tare sunt curios sa stiu de la ce s-or fi luat.

 

Si o poza random ciordita de pe net:

Reclame