Cu ocazia asta, ar trebui sa scriu ceva elogios, sa-mi exprim aprecierea fata de sexul frumos…dar nu pot…pentru ca se elogiaza singure de-ti vine acru-n suflet!

expresie: „saptamana dedicata femeilor”. Am vazut-o pe facebook, la niste unii pe care-i stiu. Ca sa inteleg: Ziua mamei, acceptata unanim ca ziua femeii se extinde ca un cancer peste toata saptamana? Pai da, pentru ca se pare ca si pe 1 martie sarbatorim femeia, fiindca martisor este diminutivul lui mart care popular este numele lui martie, la romani 1 martie il sarbatorea pe Marte, la daci era inceputul noului an agrar, snurul simbolizeaza lupta primaverii cu iarna deci da sarbatorim femeia si pe 1 martie fiindca nu ne mai razboim, nu mai muncim la camp si singura acivitate partial masculina care ne-a mai ramas este aceea de a elogia femeia. Si cum 2, 3, 4, 5, 6, 7 sunt zile prinse intre 1 si 8, normal, au cazut victime acestei activitati.

Un search pe google. O gramada de rezultate. Toata lumea pune botul la „Saptamana dedicata femeilor”:

Prahova business – „Săptămâna dedicată femeilor aduce şi deschiderea unui nou magazin de tip outlet în Prahova”

Satu-Mare.ro – „săptămâna care le este dedicată lor, în exclusivitate”

salsagalaxy.com – „Salsa Party in saptamana dedicata femeii”

Ziare.com – „saptamana femeii la Iuluis Mall” – sa zicem ca la mall toate sarbatorile dureaza mai mult

divahair.ro – „1 – 8 martie este saptamana dedicata femeilor” – asa isi fac ei vanzare

Si acuma ma intreb de s-ar indoi oricine ca o sa ii sarbatorim pe cei 40 de sfinti care au indurat si ei 8 zile de tortura cel putin la fel de crunta!

P.S. – va puneti singuri virgulele pe unde lipsesc –> ,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,

 

Reclame