Scandaluri, batai, politie. Vantu si Ghita(de la portita) se cearta ca la usa cortului; dar sa fie asta oare realitatea?

Inregistrarile audio din ultima vreme ne cam sugereaza ca Realitatea nu e asa cum o stim. Se pare sa SOV si SG se inteleg mai bine decat Tuco si Blondie.

Deci, la o prima vedere, oamenii se cearta ca tiganii, la o a doua privire astia sunt pretenari… ma aveau putin si se adresau unul altuia cu „coaie”:

SOV Nu e bine să ne dăm certaţi, că ne-mpuşcăm, că ne gazăm, că ne batem în bodyguarzi, în ţigani… Nu e bine, dă prost. Şi pentru tine, şi pentru mine.
SG Păi nu e bine, normal…

Pe deasupra, se pare ca SOV il mai si invata de bine pe Ghita, ii povesteste de Elena din Troia Plescoi, care, conform spuselor lui Vantu, va fi pieirea acestui Orlando Bloom de Romania(Traian Basescu)

SOV Stii cine il va darama pe Basescu? Cine o sa-i ia gatu’ lu Basescu?

SG Ea..
SOV Udrea.. De-aic..cultiv-o pe Udrea (rade)

Si ii poveste cum ii nu-i merge „ciocanitoarea”:

SG Că numai voleibalistele arată bine..
SOV apăi, dragă Sebastian, abia aici poţi să spui că Vântu a ieşit din piaţă şi a intrat Ghiţă: fu.. tu, că io nu prea mai am cu ce! (râsete)

Insa n-o fi existand cumva cumva si un al treilea unghi de vedere? Daca inregistrarile astea despre certuri si impacari sunt doar capitolul doi al mascaradei Vantu – Ghita, in scopul de a-l scoate din cacat pe unul din ei si de a spala imaginea de baiat cuminte a celuilalt? Ce o sa mai apara saptamana viitoare? Ce o sa se intample pe 27, din moment ce inregistrarile au „compromis” „impacarea” ce trebuia sa aiba loc la acea data?

Reclame