„Am intrat în politică cu Mercedes, genţi, pantofi cu toc. Alţii au dat de bine după.” Cum cine? Tanti NuTzi, spaima … prefecturii.

Pai da, ca ne-o amintim cu totii, inainte de 2008 cand a devenit deputat, cu rochita sa albastra, rochita cu traditie prezidentiala in mai multe tari, nu doar Romania, cu pantofi cu toc si geanta, ca doar nu era sa apara in public imbracata in trening, mai ales ca nu venea pe jos ci in Mercedes. Cei drept, cu Mercedes O530 ne mai plimbam si noi. Si mai avea si Cocosei, piese de traditie, daca e sa ne luam dupa spusele lui Madalin Voicu: „Elena Udrea este co-etnica mea. Nu vreau sa spun mai multe, dar stiu ce vorbesc, pentru ca le cunosc „pedigree-ul” tuturor. Sunt sigur de ce spun.”

(sursa foto: http://botosaneni.ro/wp-content/uploads/2011/03/Elena-Udrea-Sexy1.jpg)

 

Si normal, averea nu i-a crescut dupa ce a intrat in politica. Ba chiar mai mult din averea agonisita, ea a impartit saracilor, partidului si plateste din buzunarul propriu 0,5% din pensiile tuturor celor care depasesc 7 milioane jumate, astfel reducand reducerea de la 6% la 5,5%. Suflet, bun ea investeste in minister, si nu profita de pe urma functiei, la fel ca majoritatea romanilor care muncesc din placere si nu pentru salariile oricum prea mici si pe care le doneaza diversilor patroni de baruri si crasme care ii ajuta sa uite de greutati, criza, foame.

 

Reclame