a primit cel putin 3 site-uri idioate saptamana asta. Idioate dar pe doua dintre ele mi-am petrecut ceva vreme, desi, paradoxal, nu prea aveam ce sa gasesc pe acolo.

1. http://trololololololololololo.com/ – stiu, pare inventat. adica nu prea are cum sa existe un site cu 8 de lo in el. ba uite ca exista si dupa ce ai intrat pe el iti dai seama cat de simplu e sa intrii si a doua si a treia oara fiindca numele site-ului e chiar melodia de fundal care nu are cum sa nu iti intre in cap. Nu are niciun fel de butoane sau optiuni. e doar un filmulet cu un barbat ce nu se opreste din zambit si cu atat mai putin din cantat. Nenea are o freza de omulet lego si canta o melodie care nu contine niciun fel de cuvant, decat trololololololololo si hi hihihi, hoho hoho, iuiuiuiuiuiuiuiuie in timp ce se stramba ca toata alea. Cu toate astea il tin pornit si imi canta in fundal de cel putin 2 ore:))

2. http://bookhat.ytmnd.com/ – facut dupa o parte din family guy. peter se inscrie intr-un club de carte si singurul lucru pe care il descopera este ca poate sa isi aseze cartea pe cap. replica pe care o da e extraordinara: „here’s another thing, the book can also be a hat” :)). cineva s-a plicitisit si a facut un site care repeta la nesfarsit replica asta. dupa 10-15 minute devine enervant. dar e haios:))